Home - TV, Internet en Telefonie - Online Algemeen of meerdere diensten Opzeggen

Online Algemeen of meerdere diensten opzeggen

Uw Online abonnement opzeggen met behulp van een goede opzegbrief is zeer gebruikelijk en daarnaast de enige rechtsgeldige weg. Daarom heeft Opzeggen.net voor u een gratis opzegbrief ontwikkeld die u in staat stelt om per direct af te komen van uw abonnement.

De deze brief kunt u uw abonnement eenvoudig opzeggen. Voor de volgende diensten van Online hebben wij een opzegbrief: Internet, TV en bellen.

De gratis brief moet u zelf ondertekenen en versturen naar Online. Kiest u echter voro de verzendservice dan gaan wij uw brief direct versturen en hoeft u niets meer te doen.

Online opzegbrief maken

Een van de abonnement van Online opzeggen? Nu kan het met de professionele opzegbrief van Opzeggen.net, hiermee heeft u binnen enkele tellen de beste opzegbrief ooit gemaakt. Zo hoeft u niet in onzekerheid te zitten over het feit of uw opzegbrief wel goed

Een ander product van Online opzeggen?

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Online.

Plaats je handtekening (optioneel)Online
T.a.v. Klantenservice
Postbus 11095
1001 GB Amsterdam

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen abonnement(en)

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn dienten bij uw provider op. Ik verzoek ik u het abonnement en incassomachtiging stop te zetten per eerstvolgende mogelijkheid na dagtekening van deze brief.

Naam:
Klantnummer:
Adres:
Postcode en plaats:
Abonnement(en):

Graag zie ik een schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,