Home - TV, Internet en Telefonie - KPN Algemeen of meerdere diensten Opzeggen

KPN Algemeen of meerdere diensten opzeggen

Abonnementen van KPN worden steeds duurder, wellicht wilt u overstappen of uw abonnement opzeggen. Zo kunt u dus nu een goede opzegbrief gebruiken, die wij geheel gratis voor u aanbieden om elk abonnement van KPN te beƫindigen.

Voor elke dienst van KPN hebben wij een opzegbrief gemaakt. Deze kunt u gratis downloaden, ondertekenen en versturen. Als u echt voor gemak wilt gaan dan laat u ons uw brief versturen. Voor een kleine vergoeding versturen wij dan direct uw opzegbrief naar KPN en is uw opzegging dus zo geregeld.

KPN opzegbrief maken

Direct af van uw abonnement bij KPN, met een goede opzegbrief is dit een fluitje van een cent. Gelukkig heeft Opzeggen.net deze gemaakt voor u en bieden wij deze geheel gratis aan, vul uw gegevens in en download uw opzegbrief. Zo bent u nog nooit zo snel

Een ander product van KPN opzeggen?

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor KPN.

Plaats je handtekening (optioneel)KPN
T.a.v. Klantenservice
Postbus 2547
3500 GM Utrecht

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen abonnement(en)

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn dienten bij uw provider op. Ik verzoek ik u het abonnement en incassomachtiging stop te zetten per eerstvolgende mogelijkheid na dagtekening van deze brief.

Naam:
Klantnummer:
Adres:
Postcode en plaats:
Abonnement(en):

Graag zie ik een schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,