Home - Mobiele telefonie - Vodafone Opzeggen

Vodafone opzeggen

Heeft u een goedkopere telefoonaanbieder gevonden dan Vodafone, maak dan gebruik van Opzeggen.net om uw abonnement snel en eenvoudig op te zeggen. Wanneer u uw gegevens invoert wordt onze briefgenerator geactiveerd. Binnen enkele minuten kunt u een professionele opzegbrief downloaden die u direct kunt versturen.

Bent u moeilijk te been of is er een andere reden waarom u graag wilt dat wij de verzending bij u uit handen nemen. Dan kan dit ook bij Opzeggen.net. U kiest dan voor de optie ‘verzendservice’ en vervolgens zorgen wij er voor dat uw brief geprint en verstuurd wordt naar Vodafone.

Vodafone opzegbrief maken

Een Vodafone abonnement met een goede opzegbrief opzeggen? Vul nu uw gegevens in en download uw opzegbrief, of laat uw opzegbrief vandaag nog versturen zodat Vodafone morgen al uw opzegbrief ontvangt.

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Vodafone.

Plaats je handtekening (optioneel)Vodafone
T.a.v. Afdeling Annuleringen
Postbus 1500
6201 BM Maastricht

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen abonnement

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mobiele telefoon abonnement bij uw provider op. Tevens dient de incassomachtiging, met inachtneming van de opzegtermijn, per eerstvolgende mogelijkheid na dagtekening stop gezet te worden.

Naam:
Klantnummer:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:

Graag zie ik een schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,