Home - Loterijen - Vrienden Loterij Opzeggen

Vrienden Loterij opzeggen

Wilt u de vriendschap met de Vrienden Loterij verbreken, gebruik dan nu de gratis opzegbrief van Opzeggen.net. Door uw naam en adres in te voeren wordt er een opzegbrief gegenereerd. Zo hoeft u zelf niet meer te zwoegen op een brief.

Met de opzegservice van Opzeggen.net maken wij het u nog makkelijker. Tegen een kleine vergoeding printen wij uw brief en sturen we hem ook nog op naar de Vrienden Loterij.

Vrienden Loterij opzegbrief maken

U kunt hieronder uw opzegbrief maken voor de Vrienden Loterij. Door uw gegevens in te voeren kunnen wij direct een opzegbrief voor u genereren. Deze kunt u gratis downloaden en moet u zelf versturen. Wilt u er zeker van zijn dan uw opzegging bij de VriendVrienden Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 23-05-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
Lotnummer(s):

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Vrienden Loterij opzeggen

5 beoordelingen
12097 opzeggingen
Laat ons je opzegbrief direct naar Vrienden Loterij versturen voor €2,95

Verstuur nu deze opzegbrief naar Vrienden Loterij