Home - Loterijen - Vrienden Loterij Opzeggen

Vrienden Loterij opzeggen

Wilt u de vriendschap met de Vrienden Loterij verbreken, gebruik dan nu de gratis opzegbrief van Opzeggen.net. Door uw naam en adres in te voeren wordt er een opzegbrief gegenereerd. Zo hoeft u zelf niet meer te zwoegen op een brief.

Met de opzegservice van Opzeggen.net maken wij het u nog makkelijker. Tegen een kleine vergoeding printen wij uw brief en sturen we hem ook nog op naar de Vrienden Loterij.

Vrienden Loterij opzegbrief maken

U kunt hieronder uw opzegbrief maken voor de Vrienden Loterij. Door uw gegevens in te voeren kunnen wij direct een opzegbrief voor u genereren. Deze kunt u gratis downloaden en moet u zelf versturen. Wilt u er zeker van zijn dan uw opzegging bij de Vriend

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Vrienden Loterij.

Plaats je handtekening (optioneel)Vrienden Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 29-07-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
Lotnummer(s):

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,