Home - Loterijen - Staatsloterij Opzeggen

Staatsloterij opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap bij de Staatsloterij opzeggen? Opzeggen.net helpt u hier gratis bij. Wij maken direct een professionele opzegbrief wanneer u uw naam en adres invoert. Dit scheelt u weer een hoop tijd en moeite. Geen tijd voor printen en opsturen? Tegen een kleine vergoeding neemt Opzeggen.net u alle zorg uit handen. Met onze opzegservice is het lidmaatschap bij de Staatsloterij zo opgezegd.

Staatsloterij opzegbrief maken

De opzegbrief voor de staatsloterij kun je hieronder maken. Deze kun je na het invullen van je gegevens direct downloaden in Word of PDF. Ook kun je er voor kiezen om je opzegbrief naar de Staatsloterij te laten versturen voor een kleine bijdrage.

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Staatsloterij.

Plaats je handtekening (optioneel)Staatsloterij
T.a.v. Klantenservice
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beëindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Klantnummer:
Telefoonnummer:

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beëindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Wat is opzegtermijn bij de Staatsloterij?

Als u uw abonnement bij de Staatsloterij op wilt zeggen heeft u een opzegtermijn van een maand. Schrijf een opzegbrief en stuur deze naar: Nederlandse Staatsloterij T.a.v. de Klantenservice Postbus 818 2700 AV Zoetermeer Vermeld in de brief uw naam, adres, postcode en woonplaats, uw rekeningnummer en ook de eerstvolgende opzegdatum. Denk eraan om een bevestiging van uw opzegging te vragen en ook de datum van beëindiging van het abonnement. Vergeet uw brief niet te voorzien van uw handtekening.

Automatische incasso

Als u uw abonnement met een automatische incasso laat betalen moet dit door de Staatsloterij opgezegd worden. Vraag in uw opzegbrief nadrukkelijk of de Staatsloterij dit voor u wil verzorgen. Het is voor kansspelen namelijk niet mogelijk om een automatische incasso te laten storneren. Ook is het zaak er rekening met te houden dat de betalingsverplichting blijft bestaan totdat de automatische incasso opgezegd is.