Home - Loterijen - Staatsloterij Opzeggen

Staatsloterij opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap bij de Staatsloterij opzeggen? Opzeggen.net helpt u hier gratis bij. Wij maken direct een professionele opzegbrief wanneer u uw naam en adres invoert. Dit scheelt u weer een hoop tijd en moeite. Geen tijd voor printen en opsturen? Tegen een kleine vergoeding neemt Opzeggen.net u alle zorg uit handen. Met onze opzegservice is het lidmaatschap bij de Staatsloterij zo opgezegd.

Staatsloterij opzegbrief maken

De opzegbrief voor de staatsloterij kun je hieronder maken. Deze kun je na het invullen van je gegevens direct downloaden in Word of PDF. Ook kun je er voor kiezen om je opzegbrief naar de Staatsloterij te laten versturen voor een kleine bijdrage.Staatsloterij
T.a.v. Klantenservice
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

, 25-04-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Klantnummer:
Telefoonnummer:

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Staatsloterij opzeggen

6 beoordelingen
11701 opzeggingen
Laat ons je opzegbrief direct naar Staatsloterij versturen voor €2,95

Verstuur nu deze opzegbrief naar Staatsloterij