Home - Loterijen - Nationale Postcode Loterij Opzeggen

Nationale Postcode Loterij opzeggen

Heeft u lang genoeg gewacht op de miljoenenknaller van de Nationale Postcode Loterij? Opzeggen.net helpt u met het opzeggen van uw lidmaatschap. Zo kunt u uw geld beter spenderen. Door het invullen van uw naam en adres wordt er automatisch een opzegbrief voor u gemaakt. Dat is de service van Opzeggen.net.

Wilt u nog meer service? Laat dan nu uw brief ook printen en opsturen door Opzeggen.net. Tegen een kleine vergoeding bent u nog sneller klaar en heeft de Nationale Postcode Loterij uw brief zo ontvangen.

Nationale Postcode Loterij opzegbrief maken

Hieronder kunt u uw opzegbrief voor de Nationale Postcode Loterij maken. Deze kunt opzegbrief kunt u gratis downloaden: deze moet u dan zelf ondertekenen en versturen. Wilt u deze niet zelf versturen en gaat u voor zekerheid en gemak, kies dan de verzends

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Nationale Postcode Loterij.

Plaats je handtekening (optioneel)Nationale Postcode Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 03-08-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
Lotnummer(s):

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,