Home - Loterijen - Nationale Postcode Loterij Opzeggen

Nationale Postcode Loterij opzeggen

Heeft u lang genoeg gewacht op de miljoenenknaller van de Nationale Postcode Loterij? Opzeggen.net helpt u met het opzeggen van uw lidmaatschap. Zo kunt u uw geld beter spenderen. Door het invullen van uw naam en adres wordt er automatisch een opzegbrief voor u gemaakt. Dat is de service van Opzeggen.net. Wilt u nog meer service? Laat dan nu uw brief ook printen en opsturen door Opzeggen.net. Tegen een kleine vergoeding bent u nog sneller klaar en heeft de Nationale Postcode Loterij uw brief zo ontvangen.

Nationale Postcode Loterij opzegbrief maken

Hieronder kunt u uw opzegbrief voor de Nationale Postcode Loterij maken. Deze kunt opzegbrief kunt u gratis downloaden: deze moet u dan zelf ondertekenen en versturen. Wilt u deze niet zelf versturen en gaat u voor zekerheid en gemak, kies dan de verzends

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Nationale Postcode Loterij.

Plaats je handtekening (optioneel)Nationale Postcode Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beëindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
Lotnummer(s):

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beëindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Wat is opzegtermijn bij de Nationale Postcode Loterij?

Mocht je niet meer mee willen doen aan de Nationale Postcode loterij, dan kun je via verschillende wegen opzeggen. Deze opzeggingen wordt binnen een aantal dagen voor u voltooid. De opzegging is wordt niet meteen van kracht. U blijft namelijk meespelen tot de volgende trekking heeft plaatsgevonden. Pas na deze volgende trekking kunt u definitief u opzegging voltooien. Als u alle stappen op een correcte manier heeft doorlopen, zal u niet meer meespelen. Pas dan zullen er geen maandelijkse termijnen meer afgeschreven worden.

Automatische incasso

De betalingsverplichting voor de Nationale postcode loterij blijft altijd van kracht. Pas wanneer er succesvol uitschreven is van de loterij zullen er geen kosten meer in rekening worden gebracht. Er geldt eerst een vastgestelde termijn, voordat u daadwerkelijk uitgeschreven bent. In deze tussenperiode is de Nationale postcode loterij nog steeds gemachtigd afschrijvingen te doen, omdat u wettelijk nog steeds meer de loterij mee doet. Deze afschrijvingen zijn onomkeerbaar. U bent dus niet gerechtigd deze terug te vorderen. Ze staan namelijk voor het bedrag dat u nog steeds betaald om mee te doen met de Nationale postcode loterij. In deze periode maakt u uiteraard nog steeds wel kans om een prijs in de wacht te slepen. Pas als de opzegtermijn verstreken is, zullen er geen termijnen meer in rekening worden gebracht.