Home - Loterijen - Nationale Postcode Loterij Opzeggen

Nationale Postcode Loterij opzeggen

Heeft u lang genoeg gewacht op de miljoenenknaller van de Nationale Postcode Loterij? Opzeggen.net helpt u met het opzeggen van uw lidmaatschap. Zo kunt u uw geld beter spenderen. Door het invullen van uw naam en adres wordt er automatisch een opzegbrief voor u gemaakt. Dat is de service van Opzeggen.net.

Wilt u nog meer service? Laat dan nu uw brief ook printen en opsturen door Opzeggen.net. Tegen een kleine vergoeding bent u nog sneller klaar en heeft de Nationale Postcode Loterij uw brief zo ontvangen.

Nationale Postcode Loterij opzegbrief maken

Hieronder kunt u uw opzegbrief voor de Nationale Postcode Loterij maken. Deze kunt opzegbrief kunt u gratis downloaden: deze moet u dan zelf ondertekenen en versturen. Wilt u deze niet zelf versturen en gaat u voor zekerheid en gemak, kies dan de verzendsNationale Postcode Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 23-05-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
Lotnummer(s):

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Nationale Postcode Loterij opzeggen

18 beoordelingen
15087 opzeggingen
Laat ons je opzegbrief direct naar Nationale Postcode Loterij versturen voor €2,95

Verstuur nu deze opzegbrief naar Nationale Postcode Loterij