Home - Loterijen - Miljoenenspel Opzeggen

Miljoenenspel opzeggen

Miljoenenspel opzegbrief maken

Maak hieronder eenvoudig uw opzegbrief voor het Miljoenenspel. Als u er zeker van wilt zijn dat alles goed verwerkt zal worden dan kiest u voor de verzendservice met verzendbevestigin

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Miljoenenspel.

Plaats je handtekening (optioneel)Miljoenenspel
T.a.v. Klantenservice
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Abonneenummer:
Telefoonnummer:

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Wat is opzegtermijn bij Miljoenenspel?

Deelname aan het miljoenenspel kun je zonder opzegtermijn opzeggen. Je kunt opzeggen op verschillende manieren: 1. Door een brief te sturen naar het miljoenenspel. 3. Door een mail te sturen naar miljoenenspel. 4. Of door contact op te nemen via het contactformulier op de website van Miljoenenspel. Wil je wel telefonisch opzeggen, maar wil je niet wachten tot dat je aan de beurt ben, dan kun je via www.miljoenenspel.nl/opzeggen aangeven dat ze jou kunnen bellen. Afhankelijk van wanneer je het laatst hebt betaald speel je dan nog 2 of 3 trekkingen mee.

Automatische incasso

Betaal je voor jouw deelname aan het miljoenenspel via een automatisch incasso, dan kun je dit stoppen via de bank. Jouw betalingsverplichting blijft wel gewoon bestaan totdat je het abonnement via 1 van de bovenstaande manieren hebt opgezegd. Een automatisch incasso kun je stoppen door in te loggen bij de bank en naar het lijstje automatisch incasso te gaan. Hier vindt je een overzicht van alle automatische incassomachtigingen voor jouw rekeningnummer en kun je de machtiging intrekken van 1 afschrijving of van alle afschrijvingen. De incassomachtigingen die op deze manier zijn ingetrokken/geblokkeerd zullen dan niet van de desbetreffende rekening worden afgeschreven.