Home - Loterijen - Miljoenenspel Opzeggen

Miljoenenspel opzeggen

Wilt u niet langer vast zitten aan het miljoenenspel? Zeg dan nu uw lidmaatschap snel en gemakkelijk op met Opzeggen.net. Door het invullen van uw naam en adresgegevens creëert de briefgenerator binnen enkele seconden een opzegbrief voor u.

Het kan nog makkelijker. Opzeggen.net heeft namelijk ook een opzegservice. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij dat uw opzegbrief binnen enkele dagen op de deurmat ligt bij het Miljoenenspel. Zo kunt u uw tijd nuttiger besteden.

Miljoenenspel opzegbrief maken

Maak hieronder eenvoudig uw opzegbrief voor het Miljoenenspel. Als u er zeker van wilt zijn dat alles goed verwerkt zal worden dan kiest u voor de verzendservice met verzendbevestigin

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Miljoenenspel.

Plaats je handtekening (optioneel)Miljoenenspel
T.a.v. Klantenservice
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

, 02-08-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beëindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Abonneenummer:
Telefoonnummer:

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beëindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,