Home - Loterijen - BankGiro Loterij Opzeggen

BankGiro Loterij opzeggen

Heeft u de hoop in het winnen van de BankGiro Loterij opgegeven. Dan helpt Opzeggen.net u snel en gemakkelijk met het opzeggen van uw lidmaatschap. Door het invullen van uw naam en adresgegevens wordt er voor u gratis een professionele opzegbrief opgesteld. Gaat u voor gemak en snelle afhandeling? Dan zorgt Opzeggen.net er tegen een kleine vergoeding ook nog voor dat de brief wordt uitgeprint en opgestuurd. Zo wordt het opzeggen van uw lidmaatschap bij de BankGiro Loterij wel heel gemakkelijk.

BankGiro Loterij opzegbrief maken

Maak hieronder je opzegbrief voor de BankGiro Loterij. Vul je gegevens in en download direct je opzegbrief. Of kies voor de verzendservice als je voor gemak en zekerheid gaat.

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor BankGiro Loterij.

Plaats je handtekening (optioneel)BankGiro Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Spelersnummer: {spelersnummer}
Telefoonnummer:

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,


Opzegtermijn

Bij de Bankgiro Loterij is het enkel mogelijk telefonisch op te zeggen. Slim van de loterij, want dan kunnen zij een sluwe verkoper aan de andere kant van de lijn neerzetten om u te weerhouden uw loten op te zeggen. Wees er dan ook op voorbereid dat de persoon aan de andere kant van de lijn u de voordelen van het lidmaatschap zal opsommen en u zal proberen te overtuigen om niet op te zeggen. De verkoper zal proberen u emotioneel te raken door te banadrukken dat u uw steun opzegt aan de 70 goede doelen. U kunt opzeggen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0900-300 1600. Bellen kan iedere werkdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:30.

Automatische incasso

U kunt de automatische incasso van Bankgiro Loterij eenvoudig stopzetten via uw eigen bank. De meeste banken bieden deze optie aan via internetbankieren. U kunt de automatische incasso opdracht tot 56 dagen na de incasso terug laten boeken. Ook kunt u de cassant laten blokkeren, zodat deze in het vervolg geen incasso-opdrachten meer kan innen. Let u echter wel op het volgende: door het terugboeken van de automatische incasso vervalt niet de betalingsverplichting. De Bankgiro Loterij zal een notificatie krijgen van het terugboeken van de incasso-opdracht en zal u een factuur sturen om u het bedrag alsnog te laten betalen. Indien u hier geen gehoor aan geeft kunt u een deurwaarder verwachten.