Home - Loterijen - BankGiro Loterij Opzeggen

BankGiro Loterij opzeggen

Heeft u de hoop in het winnen van de BankGiro Loterij opgegeven. Dan helpt Opzeggen.net u snel en gemakkelijk met het opzeggen van uw lidmaatschap. Door het invullen van uw naam en adresgegevens wordt er voor u gratis een professionele opzegbrief opgesteld. Gaat u voor gemak en snelle afhandeling? Dan zorgt Opzeggen.net er tegen een kleine vergoeding ook nog voor dat de brief wordt uitgeprint en opgestuurd. Zo wordt het opzeggen van uw lidmaatschap bij de BankGiro Loterij wel heel gemakkelijk.

BankGiro Loterij opzegbrief maken

Maak hieronder je opzegbrief voor de BankGiro Loterij. Vul je gegevens in en download direct je opzegbrief. Of kies voor de verzendservice als je voor gemak en zekerheid gaat.

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor BankGiro Loterij.

Plaats je handtekening (optioneel)BankGiro Loterij
T.a.v. Klantenservice
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

, 05-07-2015

Betreft: Opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik het loterij abonnement bij uw organisatie op. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per eerstvolgende mogelijkheid te beƫindigen.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
Lotnummer(s):

De incassomachtiging dient tevens per eerstvolgende mogelijkheid beƫindigd te worden.

Hiervan zie ik graag binnen 2 weken een schriftelijke bevestiging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,