Home - Kranten en tijdschriften - Leeuwarder Courant Opzeggen

Leeuwarder Courant opzeggen

Wilt u niet langer de stadskrant de Leeuwarder Courant ontvangen, zeg dan eenvoudig en snel uw abonnement op met behulp van Opzeggen.net. Wij zorgen dat het opzeggen van uw krant moeiteloos kan gebeuren door een kant-en-klare en professionele opzegbrief aan te bieden. U kunt de opzegbrief downloaden wanneer u uw naam en adres invoert. De brief kunt u direct versturen naar de Leeuwarder Courant.

Bent u moeilijk te been, dan kan Opzeggen.net u ook helpen bij het versturen van uw opzegbrief. Wanneer u kiest voor de verzendservice van Opzeggen.net zorgen wij ook voor het printen en verzenden van uw brief. Zo heeft de redactie van de Leeuwarder Courant uw opzegbrief zeer snel in handen.

Leeuwarder Courant opzegbrief maken

Al jaren lid van de Leeuwarder Courant, maar bent u daar nu een klaar mee? Opzeggen.net heeft voor u de perfecte opzegbrief gemaakt, deze opzegbrief bevat alle features die nodig zijn bij een goede opzegbrief zodat u uw lidmaatschap direct kunt opzeggen.

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Leeuwarder Courant.

Plaats je handtekening (optioneel)Leeuwarder Courant
T.a.v. KlantenContactCentrum
Postbus 60
9700 MC Groningen

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen abonnement {bedrijfsnaam}

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement op. Ik verzoek u het abonnement, met inachtneming van de opzegtermijn, per eerstvolgende mogelijk stop te zetten. De incassomachtiging dient tevens per die datum stop gezet te worden.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Rekeningsnummer: {Rekeningnummer}
Abonneenummer:

Graag zie ik een schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,