Home - Kranten en tijdschriften - Brabants Dagblad Opzeggen

Brabants Dagblad opzeggen

Het Brabant Dagblad abonnement kunt gemakkelijk opzeggen met de opzegbrief die wij al voor u gemaakt hebben. U kunt uw naam en adresgegevens invullen en uw opzegbrief voor het Brabant Dagblad staan dan al direct voor u klaar.

Voor een snelle en juiste verwerking van uw opzegging kiest u voor de opzegservice. Wij versturen dan opzegbrief naar het Brabant Dagblad en deze verwerken uw opzegging. U hoeft hiervoor niet eens de deur uit!

Brabants Dagblad opzegbrief maken

Uw abonnement bij het Brabant Dagblad direct laten beëindigen? De perfecte opzegbrief ligt binnen handbereik, vul uw gegevens hieronder in en download direct uw opzegbrief. Ook kunt u gebruik maken van onze verzendservice, hiermee wordt uw opzegbrief van

Maak je opzegbrief

Voer je gegevens in en wij maken automatisch een perfecte opzegbrief voor Brabants Dagblad.

Plaats je handtekening (optioneel)Brabants Dagblad
T.a.v. Lezersservice
Postbus 235
5201 HB Den Bosch

, 27-04-2017

Betreft: Opzeggen abonnement {bedrijfsnaam}

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement op. Ik verzoek u het abonnement, met inachtneming van de opzegtermijn, per eerstvolgende mogelijk stop te zetten. De incassomachtiging dient tevens per die datum stop gezet te worden.

Naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Rekeningsnummer: {Rekeningnummer}
Abonneenummer:

Graag zie ik een schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,