Staatsloterij Opzeggen

Waarom Opzeggen.net?

  • In 2 minuten een perfecte brief
  • Geen adres gegevens zoeken
  • Gratis downloaden in Word of PDF
  • Verzendservice naar keuze

Staatsloterij eenvoudig opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap bij de Staatsloterij opzeggen? Opzeggen.net helpt u hier gratis bij. Wij maken direct een professionele opzegbrief wanneer u uw naam en adres invoert. Dit scheelt u weer een hoop tijd en moeite. Geen tijd voor printen en opsturen? Tegen een kleine vergoeding neemt Opzeggen.net u alle zorg uit handen. Met onze opzegservice is het lidmaatschap bij de Staatsloterij zo opgezegd.

Ik wil:

--------

Wat zijn de regels om op te zeggen bij de Staatsloterij?

Als bij de Staatsloterij meespeelt met een kennismakingsaanbod van 3 maanden dan stopt dit automatisch nadat de 3 maanden voorbij zijn.

Speelt u voor onbepaalde tijd mee met de Staatsloterij dan kunt u op elk moment opzeggen en daarmee dus uw deelname stopzetten. Om uw deelname op te zeggen kunt u de gratis opzegbrief gebruiken en deze versturen naar de Staatsloterij

Opzeggen van de Staatsloterij via Opzeggen.net

Inmiddels zijn we al meer dan 1 jaar online en hebben duizenden mensen hun loterij opgezegd via Opzeggen.net. Dit succes hebben wij te danken aan de eenvoud van onze dienst. U hoeft namelijk maar 6 velden in te vullen om de brief te laten versturen, probeer het zelf!

Volg ons en deel het nieuws!

Twitter