Goede doelen opzeggen

Zoek een bedrijf, of selecteer een bedrijf via de categorieën.

1. Bij welk goede doel wilt u opzeggen?

Zoek op de naam van het goede doel, u krijgt dan direct de naam van het goede doel te zien. Op de bedrijfspagina kunt u eenvoudig uw donatie opzeggen. U kunt ook de lijst hieronder gebruiken om direct naar de pagina van het goede doel te gaan.

Simpel en snel uw donatie opzeggen

Als u een donatie een aan goed doel wilt opzeggen dan dient u dat schriftelijk op te zeggen. Omdat het maken van een opzegbrief verspilde tijd is hebben wij deze al voor u gemaakt. Hieronder staat een lijst met alle goede doelen ook kunt u de zoekfunctie gebruiken ( aanrader!).

Op de pagina van het goede doel staat al een opzegbrief voor u klaar met alle adresgegevens en al. U hoeft alleen nog uw eigen gegevens aan te vullen en wij maken daar dan direct een perfect opzegbrief van. Deze kunt u gratis en zonder registratie direct downloaden.

goed doel

Als u geen tijd heeft om de brief zelf te versturen dan kunt u gebruik maken van de verzendservice. Wij gaan dan uw donatie opzeggen door uw opzegbrief te versturen naar het goede doel. Deze brief versturen wij vandaag of de eerste werkdag. Uiteraard krijgt u van ons een verzendbevestiging + een kopie van uw opzegbrief.

Alle goede doelen die u kunt opzeggen


Volg ons en deel het nieuws!

Twitter